NaslovnicaVijestiFlorentino Perez: Doveo bih ga da je u vrijeme mog prvog mandata...

Florentino Perez: Doveo bih ga da je u vrijeme mog prvog mandata bio na ovom nivou!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez priznao je da bi pokušao dovesti Lionela Messija u svom prvom mandatu da je Argentinac u to vrijeme bio stariji.

Perez otkrio koga je mogao dovesti u Real Madrid

70-godišnji španjolski biznismen preuzeo je kontrolu nad Los Blancosima 2000. godine i doveo zvijezdu katalonskog kluba Luisa Figa u jednom od najkontroverznijih transfera svih vremena.

Uskoro nakon toga je uslijedila “era Galacticosa”, a Perez smatra da je Messi na nivou svih zvijezda koje je doveo u klub početkom 2000-ih godina.

“Da je u postojao Lionel Messi u mom prvom mandatu, vjerovatno bih ga pokušao dovesti. On je igrač poput Zinedinea Zidanea”, rekao je za Cadenu SER.

[su_watch_live_football]

30-godišnji Argentinac, koji drži rekord kao najbolji strijelac Barcelone svih vremena, kao i La Lige, stigao je u Barcelonu iz rodnog Rosarija sa samo 13 godina i zatim ispisao nevjerovatnu povijest sa katalonskim klubom.

Međutim, stvari su mogle biti drugačije da je njegov prvi agent Horacio Gaggioli tada dogovorio transfer u španjolsku prijestolnicu.

[su_american_football_200e]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!