NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ IMA NOVI PLAN: Prodaje dvije zvijezde kako bi finansirao transfer...

FLORENTINO PEREZ IMA NOVI PLAN: Prodaje dvije zvijezde kako bi finansirao transfer od 150 milijuna eura!

Menadžer Real Madrid Zinedine Zidane, navodno je voljan pustiti Garetha Balea i Isca kako bi uspjeli platiti Napolijevog Fabian Ruiza oko 150 milijuna eura.

FLORENTINO PEREZ IMA

Španjolski internacionalac među najboljim veznjacima u Seriji A zahvaljujući svojim nastupima za Napoli. Do sda je 23-godišnjak upisao 48 nastupa za Napoli, postigavši osam golova i tri asistencije.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Nastupi Ruiza su privukli interes Real Madrida sa Don Balonom, koji tvrdi da je prije nekoliko dana Španjolac pristao da im se pridruži na ljeto uz naknadu od 80 milijuna eura.

Međutim, nedavno izvješće španjolskog sportskog časopisa sugerira da Napoli zahtijeva 150 milijuna eura za Ruiza, a Zidane je spreman pustiti Balea i Isca da ispuni cijenu kluba iz Serije A.

Također se podrazumijeva da Bale i Isco imaju tržišne vrijednosti od 80 milijuna eura, odnosno 60 milijuna eura.

Zanimljivo je vidjeti kako Real Madrid stvarno pristaje na naknadu od 150 milijuna eura za Ruiza, jer se čini vrlo visokom naknadom za nekoga tko možda neće dobiti mnogo minutaže na Bernabeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!