NaslovnicaVijestiFlorentino Perez najavio osnivanje balkanske lige!

Florentino Perez najavio osnivanje balkanske lige!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je navodno i predsjednik novog natjecanja zvanog Superliga, a u prvom intervju nakon famoznog osnivanja, spomenuo je i Balkan.

Florentino Perez najavio

Europska Superliga trenutno ima 12 osnivača, a trebala bi ih imati ukupno 15. Oni će navodno biti stalni članovi Superlige, koja će dobiti još pet članova koji će se u nju plasirati ovisno o rezultatima. Tu Florentino Perez želi pregovarati sa UEFA-om oko toga na koji način bi ovi klubovi ulazili u natjecanje.

“Zašto nestalni sudionici Superlige ne bi mogli osvojiti Ligu prvaka? Mogu se boriti za jedno od tih pet mjesta. Nešto bi moglo uslijediti iz ovoga, možda druga liga ili nešto slično”, rekao je Perez, a zatim spomenuo i balkansku ligu.

“UEFA mora razumjeti da se nogomet u Europi dosta promijenio i da postoje ljudi koji žele drugačije natjecanje. Čuo sam da Skandinavci žele napraviti ligu, Balkanci također, zemlje Beneluxa. Svi žele promjenu, jer bismo umrli u ovoj trenutnoj situaciji.”

Što se tiče regionalne lige sa klubovima sa prostora bivše Jugoslavije, to je već velika tema godinama, ali do sada nije napravljen značajan korak ka njenom osnivanju. UEFA je prije nekoliko godina rekla da ne podržava tu ideju, a u HNS-u su, baš kao i jučer, rekli da se u svemu slažu sa UEFA-om.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!