NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ NESTRPLJIV: Želi potrošiti 300 milijuna eura na novo pojačanje!

FLORENTINO PEREZ NESTRPLJIV: Želi potrošiti 300 milijuna eura na novo pojačanje!

Real Madrid će navodno pokušati potpisati napadača PSG-a Kylian Mbappea na ljeto 2021. godine.

FLORENTINO PEREZ NESTRPLJIV

20-godišnji francuski internacionalac se već etablirao kao jedan od svjetskih nogometaša zahvaljujući svojim senzacionlanim nastupima u posljednjih nekoliko godina.

Prošle sezone Mbappe je postigao 39 golova i 17 asistencija u 43 utakmice na svim natjecanjima dok je PSG osvojio Ligue 1.

U 2019/20 sezoni, Francuz je postigao dva gola i asistirao u šest utakmica do sada. Nastupi Mbappea ove sezone bili su ograničeni zbog ozljeda, ali svi možemo očekivati da će biti isti smrtonosni napadač kada se vrati u punu kondiciju.

Marca tvrdi da predsjednik Real Madrida Florentino Perez nestrpljivo želi potpisati 20-godišnjaka i da će napraviti pomak za njega na ljeto 2021. godine.

Mbappeov trenutni ugovor u PSG-u istječe 2022. godine, a prema pisanju Diario Gola, odbio je novi ugovor koji mu je klub ponudio.

Ne bi bilo iznenađujuće vidjeti ovog 20-godišnjaka u Real Madridu. Međutim, PSG je težak pregovarač i obavezni su zahtijevati ogromnu naknadu za Mbappeov transfer. Don Balon je prije nekoliko dana potvrdio da će Mbappe koštati 300 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!