NaslovnicaVijestiFlorentino Perez odbio odustati od Superlige: "Ne mogu nam ništa."

Florentino Perez odbio odustati od Superlige: “Ne mogu nam ništa.”

Florentino Perez još jednom je odbio odustati od Europske Superlige, tvrdeći da je ‘velika šestica’ iz Premier lige bila ‘prisiljena’ na povlačenje iz kontraverznog plana.

Europska Superliga se raspala jednako brzo kao što se formirala. Činilo se da su uništili nogomet još u travnju, kada su se Manchester City, United, Liverpool, Chelsea, Tottenham i Arsenal povukli.

Prvu šestorku Premier lige ubrzo su slijedili Atletico Madrid, AC Milan i Inter, ostavljajući samo tri europske velesile još uvijek uključene u kontraverzne planove.

UEFA je kaznila momčadi koje su se povukle i zaprijetila da će započeti istragu protiv Real Madrida, Juventusa i Barcelone, iako su svi pozvani u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Perez je tvrdio da ne mogu biti kažnjeni i rekao je da su pobijedili tvrdeći da se Superliga nastavlja.

“Mi smo mirni, zbog onoga što imamo, pobijedili smo”, rekao je predsjednik Reala za El Transistor.

“Engleski su timovi bili prisiljeni. Potpisali su nešto što nisu trebali potpisati, jer su predani Superligi. UEFA ih je htjela kazniti, ali su na sudu rekli ne.”

Postoji obvezujući ugovor i nitko ne može otići. Super liga se nastavlja. Otišli smo do suca koji je donio presudu i rekao da se Superliga ne može dirati.

“UEFA ne može ništa učiniti ni ljudima ni klubovima. Zaustavljeno je. Sad mora odlučiti sud u Luksemburgu.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!