NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ ODLUČIO ŠTO ĆE SA BALEOM: Velšanin je šest godina u...

FLORENTINO PEREZ ODLUČIO ŠTO ĆE SA BALEOM: Velšanin je šest godina u Realu, a još nije naučio jezik!

Florentino Perez odlučio što će sa Baleom! Velšanin je šest godina u Realu, a još nije naučio jezik! Gareth Baleov El Clasico se završio sa zviždukom navijača u subotu navečer, gdje su ga izviždali kada je napuštao teren u 60. minuti.

FLORENTINO PEREZ ODLUČIO

Napad Real Madrida bio je bez ikakve inspiracije u toj utakmici i rijetko su izgledali kao da će postići gol.

Ne čudi što je upravo Bale nosio najveći teret tih frustracija. Prema Sky Sportsu, on je dodirnuo loptu samo 20 puta.

29-godišnjak je postigao 13 golova na svim natjecanjima ove sezone, ako uključite Svjetsko klupsko prvenstvo, ali nije se smatrao prihvatljivim za napadača koji je ove sezone mijenja Cristiana Ronalda.

Nekoliko izvješća u proteklih nekoliko dana sugerira da je on nepopularan unutar kluba zbog neuspjeha da se pravilno integrira.

Gotovo šest godina nakon što je napustio Tottenham u transferu koji je tada bio svjetski rekord, još uvijek nije naučio španjolski.

Sve je to doprinijelo da europski prvaci izgube strpljenje sa 29-godišnjakom. Nevolja je u tome što će njegova rekordna ozljeda i njegove plaće u iznosu od 350.000 funti na tjedan učini transfer mnogo složenijim za njega.

Mirror izvješćuje da Florentino Perez stoga smatra ugovor o zamjeni igrača sa Tottenhamom najbolji način da iskoristi Balea, sa Christianom Eriksenom koji bi išao u suprotnom smjeru.

Danski igrač je do sada odbio potpisati novi ugovor u sjevernom Londonu, a njegov trenutni ugovor istječe krajem sezone.

Nesrećno za Balea, on bi samo činio dio ugovora, jer bi Los Blancosi ponudili još 50 milijuna uz njega.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!