NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ OTKRIO RAZLOG: Evo zašto je propao transfer Pogbe u Real...

FLORENTINO PEREZ OTKRIO RAZLOG: Evo zašto je propao transfer Pogbe u Real Madrid!

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez objasnio je na sastanku sa članovima odbora i partnerima Real Madrida zašto klub nije zapčeatio ljetni transfer veznjaka Manchester Uniteda Paul Pogbe.

FLORENTINO PEREZ OTKRIO

Prema Mundo Deportivu, Pereza su pitali o radu kluba na transfer tržištu ovog ljeta, a velika imena poput Eden Hazarda i Luke Jovića stigla su na Bernabeu.

Čini se da je Perez bio zadovoljan radom Madrida na jačanju sastava, jer je odgovarao na pitanja o Pogbi i ostalim igračima poput Neymara i Bruna Fernandesa inzistirajući da klub nikada nije potrošio toliko mnogo, a već je imao tako mnogo talentiranih igrača, dok je United tražio dosta novca, kojeg oni nisu namjeravali dati odmah.

Španjolac je posebno ukazao i na potpisivanje Hazarda, izrazivši svoje stajalište da je belgijski internacionlaca najbolji igrač u Europi.

Pogbino ime dominiralo je većim dijelom ljeta, jer je njegova budućnost u Manchester Unitedu bila neizvjesna, ali navijačima Crvenih đavola će biti drago što je ostao na Old Traffordu.

Real bi bez sumnje bio primamljiv prijedlog za bilo kojeg igrača sa velikim imenom, tako da je Unitedu korisno da zadrži takvu zvijezdu oko koje će izgraditi svoj sastav nakon nekoliko teških sezona.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!