NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ OTVORIO PREGOVORE SA ENGLESKIM KLUBOM: U Real Madrid stiže zvijezda...

FLORENTINO PEREZ OTVORIO PREGOVORE SA ENGLESKIM KLUBOM: U Real Madrid stiže zvijezda od 80 milijuna eura!

Real Madrid će otvoriti pregovore o mogućem transfer Tottenhamovog maestra na sredini terena Christiana Eriksena, igrača koji je vrijedan 80 milijuna eura.

FLORENTINO PEREZ OTVORIO

Igrači kao što su Isco, Marco Asensio i Luka Modrić ove godine, imali su katastrofalnu sezonu ove godine za Real Madrid, a mi se ne čudimo kada čujemo da su Los Blancosi u lovu na nova pojačanja u sredini terena.

Don Balon izvješćuje da je predsjednik kluba, Florentino Perez, požurio da riješi transfer sa Eriksenom, a također žuri da otvori pregovore sa SPursima glede transfera Danca u glavni grad Španjolske.

U izvješću se također navodi da Real želi da Eriksen zamijeni Toni Kroosa, koji bi se navodno mogao pridružiti Manchester Cityju ovog ljeta, a također je navedeno da će Eriksen koštati kluba oko 80 milijuna eura.

Eriksen se uspio etablirati kao jedan od najboljih kreativnih veznjaka u svjetskom nogometu otkad se preselio u Tottenham iz Ajaxa još u ljeto 2013. godine.

27-godišnjak je jedan od najboljih veznjaka Premier lige, a Real bi napravio veliko pojačanje u veznom redu kada bi ga uspjeli potpisati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!