NaslovnicaVijestiFlorentino Perez postavlja Luki Modriću tri uvjeta za novi ugovor

Florentino Perez postavlja Luki Modriću tri uvjeta za novi ugovor

Real Madrid je priopćio prošlog mjeseca da će odluku o novom ugovoru za Luku Modrića donijeti na kraju sezone. Ove sezone trener Carlo Ancelotti daje priliku mlađim igračima u sredini terena sukladno klupskoj politici pomlađivanja momčadi. Modrić je ove sezone igrao 36 utakmica, često nastupajući kao zamjena s klupe. Od ljeta 2012., za Real Madrid je odigrao 520 utakmica i osvojio 24 trofeja. No, kako navodi Defensa Central, ako želi produžiti ugovor, morat će pristati na tri uvjeta koje je postavio Florentino Perez.

Dva od tri uvjeta već su poznata. Modrić trenutačno u Realu zarađuje bruto plaću od 22 milijuna eura, iako njegova uloga u momčadi nije nezamjenjiva te se očekuje da će pri potpisivanju novog ugovora doći do značajnog smanjenja plaće. Prema informacijama iz Španjolske, Perez traži da Modrić prepolovi plaću.

Modrić se također mora složiti s tim da će biti opcija s klupe, što znači da neće imati garantirano mjesto u početnom sastavu. To je drugi zahtjev, dok se treći odnosi na Endricka (16), mladog talenta iz Brazila koji je nedavno stigao u Real Madrid.

Perez od Modrića traži da bude mentor Endricku, na način na koji je bio mentor Rodrygu kada je on dolazio iz Brazila u Real. Modrić i Rodrygo su razvili jako dobar odnos, toliko da ga mladi Brazilac zove “ocem”, a Perez se nada da bi sličan odnos mogao nastati i između Modrića i Endricka.

“Sada je sve na Luki”, ističu španjolski izvori.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!