NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ PRONAŠAO ZAMJENU ZA ZINEDINE ZIDANEA: Bivši igrač Reala će dobiti...

FLORENTINO PEREZ PRONAŠAO ZAMJENU ZA ZINEDINE ZIDANEA: Bivši igrač Reala će dobiti šansu da vodi klub!

Vremena su vrlo zabrinjavajuća za Zinedine Zidanea u Real Madridu. Činilo se da stvari idu baš dobro za Real Madrid ovog ljeta. Imali su puno nade u svoju novu sezonu sa Zinedine Zidaneom od njegovog odlaska.

FLORENTINO PEREZ PRONAŠAO

Kupili su neke vrijedne i velike igrače kao što su Eden Hazard, Ferland Mendy i Luka Jović. Međutim, do sada nisu uspjeli ispuniti svoje obećanje i Zidane trpi posljedice toga.

Poniženi su u grupnoj fazi Lige prvaka protiv PSG-a. Izgubili su rezultatom od 3-0, što nikada nije dobro za tim veličine Real Madrida, a kamoli to učiniti na najvećoj europskoj pozornici. Od tada navijači odlaze na društvene medije kako bi iskalili svoj gnjev koji je uključivao jednog čovjeka, Zidanea.

Prema Mundo Deportivu, Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, već je pronašao uži izbor, a na njemu se nalazi samo jedno ime – Xabi Alonso.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Otkako se povukao iz igračke karijere, Alonso je zakoračio u menadžerske vode. Trenutno upravlja Real Sociedad B timom u kojem je započeo svoju slavnu igračku karijeru.

Alonso je otišao kao jedan od najvećih veznjaka svih vremena i postavio je usputne stupove za nadolazeće i vezne igrače. Revolucionalizirajući veznjačku igru svojim impresivnim rasponom prodora i diktiranjem igre, Španjolac moe mnogo toga naučiti današnje igrače.

Alonso je prvi izbor Florentina Pereza, nakon što je impresionirao u kratkoj ulozi trenera B tima u drugom redu španjolskog nogometa.

Zidane izgleda ima problema sa disciplinom svojih igrača, tako da bi Alonso bio prvi izbor ukoliko se odluče otpustiti Francuza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!