NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ ŽELI ZVIJEZDU ARSENALA: Uključit će i Dani Ceballosa u transfer...

FLORENTINO PEREZ ŽELI ZVIJEZDU ARSENALA: Uključit će i Dani Ceballosa u transfer kako bi ga doveo u svoje redove!

Real Madrid bi mogao iskoristiti španjolskog veznjaka Danija Ceballosa u dogovoru za Pierrea-Emericka Aubameyanga iz Arsenala.

FLORENTINO PEREZ ŽELI

Što se tiče Don Balona, Florentino Perez želi pojačati svoje napadačke mogućnosti, a Los Blancosi sada žele transfer Arsenalovog napadača Aubameyanga.

Izvještaj također napominje kako će Aubameyang koštati oko 80 milijuna eura, no Real Madrid bi mogao čak da se nađe u iskušenju da uključe Ceballosa u ponudu za internacionalca Gabona.

Aubameyang je jedan od najboljih napadača na planeti od prelaska u Arsenal u siječnju 2018. godine, tako da je lako shvatiti zašto Real lovi 30-godišnjaka.

U 70 utakmica za sjeverni londonski klub napadač je uspio skupiti impresivnih 46 golova i 12 asistencija, što je sjajan uzvrat s obzirom da Topnici nisu blagoslovljeni obiljem kreativnih opcija u sredini terena i napadu.

S obzirom da su Benzema i Bale posljednjih godina pali u formi, čni se pametnim potezom kupovina napadača koji bi mogao izuzetno da pojača napadačke opcije Zinedine Zidanea.

Arsenal danas igra protiv Frankfurta u gostima, gdje su autsajderi sa koeficijentom 2.70. Najbolji koeficijenti na ovoj utakmici su u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Europske lige!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!