NaslovnicaVijestiFoden očekuje da će Haaland odigrati ulogu Aguera: Bit će nezaustavljiv

Foden očekuje da će Haaland odigrati ulogu Aguera: Bit će nezaustavljiv

Dvostruki najbolji mladi igrač Premier lige, Phil Foden sljedeće će sezone za kolegu u napadu Manchester Cityja imati Erlinga Haalanda. Foden očekuje da Norvežanin ima sličnu ulogu kakvu je nekada imao Sergio Aguero.

“Erling sije strah pred suparničkim golom”, rekao je Foden i dodao:

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Svi znaju koliko golova može zabiti, ali dolazi u potpuno novu ligu. Nogomet je ovdje mnogo brži i moguće je da će mu trebati neko vrijeme da se navikne.

Siguran sam da će biti nezaustavljiv jednom kad se snađe. Aguero je bio nevjerojatan, a Haaland mu je sličan u smislu da može zaprijetiti protivničkom golu na mnogo načina. Moramo mu davati loptu na pravim pozicijama i on će biti vrlo važan igrač za našu momčad u nadolazećoj sezoni.

On je sjajan momak izvan terena, odličan dodatak momčadi. Vrlo je skroman i duhovit, ali je i ambiciozan i željan trofeja”, zaključio je Foden.

Najnovije vijesti

Chelsea sprema rekordni transfer. Ponudili 65 milijuna eura za 17-godišnjaka

0
Posljednjih godina Chelsea je uložio značajna sredstva u pojačanja, a njihov posljednji potez pokazuje da će ta praksa biti nastavljena. Fabrizio Romano izvještava da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!