NaslovnicaVijestiFootball Manager 2020 u potpunosti besplatan sljedećih sedam dana!

Football Manager 2020 u potpunosti besplatan sljedećih sedam dana!

Football Manager 2020 dostupan je besplatno sljedeći tjedan, a Sports Interactive dolazi u pomoć svima kojima je dosadno kod kuće.

Football Manager 2020

Čudno je vrijeme s toliko ljudi koji rade od kuće ili se samoizoliraju, a svima je rečeno da ostanu kod kuće kako bi prakticirali ‘socijalno distanciranje’.

S obzirom da nema sporta i drugih sportskih aktivnosti kako bi se vrijeme ispunilo, vjerojatno se pitate što raditi, a Football Manager je došao sa savršenom idejom za sljedećih tjedan dana.

Jednstavno odete na Steam i tamo ga instalirate besplatno. Ako nemate steam račun, jednostavno ga napravite na Steamu, te tamo instalirate igricu. Uživajte narednih sedam dana uz Football Manager 2020.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!