NaslovnicaVijestiFootball Manager je samo jednom mijenjao ocjene igrača koji je to tražio!

Football Manager je samo jednom mijenjao ocjene igrača koji je to tražio!

Nogometaši često traže od Football Managera da poboljšaju njihovu ukupnu ocjenu, ali tijekom godina samo je jedan igrač uspio promijeniti svoju statistiku u igri na zahtjev.

Direktor Sports Interactivea Miles Jacobson govorio je o vremenu kada je igrač propitkivao svoj tempo i ubrzanje u popularnoj igri tijekom novog podcasta The Athletica The Football Manager Show.

Kaže se da je taj određeni igrač išao više i više kako bi dokazao da bi se njegova brzina u stvarnom životu trebala podudarati sa stavom Football Managera – i na kraju je uspio nagovoriti tvorce igre nakon slanja videozapisa.

Na pitanje dobivaju li poruke od nogometaša koji se ‘hvataju’ za njihove ocjene u igri, Jacobson je otvorio priču.

“Promijenili smo ih samo jednom i to kada je igrač koji je bio u klubu kojeg ne mogu spomenuti pružio ruku i rekao da je nezadovoljan svojim tempom i statistikom ubrzanja.”

“Usporedio se s drugim igračem iz istog kluba, koji je imao bolju statistiku, i rekao” Brži sam od njega, brži sam od njega “, pa sam se samo okrenuo i rekao u redu, imaj utrku, snimaj to i pošalji mi video.

“Imali su utrku, on ju je snimio i poslao mi video. Dokazao je da je bio u pravu, ali da budem iskren, okrenuo se i rekao rekli ste i da je moj dribling bolji od njegovog i da mnogo bolji dribler nego što sam ja … … pa smo napravili to podešavanje.”

“Bilo je slučajeva kada su ljudi bili naporni na to i rekao sam da postoji jedan način da vam se poveća ocjena – igrajte bolje kad vas naši skauti gledaju.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!