NaslovnicaVijestiForlan otkrio zašto se nije htio vratiti u Englesku

Forlan otkrio zašto se nije htio vratiti u Englesku

Urugvajski nogometaš Diego Forlan otkrio je da je ovog ljeta odbio nekoliko ponuda engleskih timova, jer nije želio izdati Manchester United.

Diego Forlan podsjetio na stare dane!

Forlan je proveo dvije godine na Old Traffordu i za to vrijeme postigao je 10 golova na 63 utakmice.

On je karijeri još igrao za Villarreal, Atletico Madrid i Inter, a sada je u Indiji gdje nastupa Mumbai City.

Bivši urugvajski reprezentativac nastupao je za nacionalnu selekciju svoje zemlje od 2002-2015, postigavši 36 golova u 112 utakmice.

Forlan je naveo da bi, ukoliko bi se vratio za Englesku, mogao igrati samo za Manchester United i da bi želio da ponovno postigne pobjednički gol protiv Liverpoola.

KLADI SE

“Imao sam ponuda iz Engleske ovog ljeta, ali jedini klub za koji ću igrati u Engleskoj je Mančester junajted. Kada bi se Zlatan Ibrahimović, Wayne Rooney ili Anthony Martial povrijedili, bilo bi mi drago da dođem na hitnu pozajmicu i pomognem Unitedu”, napisao je Forlan u svojoj kolumni za Nacional.

“Možda bih igrao u Liverpoolu, postigao gol ili dva, a onda se sklonio kada bi se ozlijeđeni igrači oporavili”, dodao je Forlan. On je naveo da je, također, imao ponuda i iz Španjolske i Italije.

“Međutim, osjećam da sam odradio svoje u obje zemlje. Sada sam spreman za nešto novo”, rekao je 37-godišnji Forlan.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!