NaslovnicaVijestiForma je prolazna, klasa je vječna: Fernando Torres u siječnju odlazi iz...

Forma je prolazna, klasa je vječna: Fernando Torres u siječnju odlazi iz Atletico Madrida

Jednom davno, Fernando Torres bio je kralj svega što je bio Atletico Madrid, ali sada izgleda da će bivši igrač Liverpoola i Chelseaja napustiti glavni grad Španjolske po drugi put.

Forma je prolazna

Torres je bio mladi kapetan Atletico Madrida kada su se izgrađivali u jednu vrlo jaku silu u La Ligi, tako da se vratio nakon loših sezona u Chelseaju i AC Milanu u 2015. godini, vratio se kao heroj.

33-godišnjak je vratio nešto stvoje stare forme klub u kojem je izgradio svoj ugled i osvojio Segundu prije 13 godina u sezoni 2001/2002.

Očigledno da Torres nikada nije vratio tu formu koju je imao u Liverpoolu, ali je svakako bio bolji od njegovih godina koje je proveo u Chelseaju.

[su_bonus]

No, sada izgleda da će dolazak drugog igrača iz Chelseaja ubrzati njegov odlazak iz kluba njegovog djetinstva.

Prema pisanju španjolskih medija, Torres je donio odluku da napusti Wanda Metropolitano u siječnju sa ponudama iz Kine i MLS-a.

Španjolac je mogao napustiti klub i na ljeto, ali odlučio je ostati zbog količine utakmica koje je igrao na kraju prošle sezone i nesposobnosti kluba da dovede zamjenu.

Atletico je još uvijek pod privremenom zabranom transfera, tako da nitko nije mogao potpisati ljeti, iz istog razloga zbog kojeg je Antoine Griezmann odlučio ostati, ali u siječnju će se pridružiti Diego Costa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Do sada ove sezone, Torres je započeo samo jednu utakmicu u La Ligi, a izvještaji sugeriraju da je njegov odnos sa Diegom Simeoneom oštećen zbog nedostatka minutaže.

To je prilično tužan kraj vremena u klubu za takvu legendu, ali barem je imao priliku igrati na novom terenu svog kluba iz djetinstva. Bila je to jedna vrlo lijepa i teška era Fernanda Torresa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!