NaslovnicaVijesti(FOTO) Dok su roditelji zvijezde napuštali trening Uniteda, on se krio na...

(FOTO) Dok su roditelji zvijezde napuštali trening Uniteda, on se krio na stražnjem sjedištu!

Čudo od djeteta iz Birmingham Cityja Jude Bellingham se navodno sakrio na zadnjem sjedištu auta svojih roditelja dok su jučer napuštali trening Manchester Uniteda.

Dok su roditelji

Prema pisanju Timesa, koji je objavio ovu fotografiju u nastavku, vjeruje se da se Bellingham skrivao na stražnjem sjedištu automobila, jer se Bellinghamovi roditelji mogu vidjeti kako voze automobil iz Carringtona nakon duže posjete Manchester Unitedu.

Ostaje da se vidi kakav će biti rezultat ovog poteza, ali Times tvrdi da je United pojačao svoje napore za potpisivanje Bellinghama iz Birmingham Cityja.

16-godišnjak izgleda kao vrhunski talenat nakon atraktivne sezone u Championshipu, a navijači Crvenih đavola će se sigurno nadati da će njihvo klub pobijediti u utrci za njegov potpis.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!