NaslovnicaVijesti(FOTO) Evo kako izgleda vila u kojoj će Ronaldo živjeti nakon prelaska...

(FOTO) Evo kako izgleda vila u kojoj će Ronaldo živjeti nakon prelaska u Manchester United!

Evo kako izgleda vila

Nakon senzacionalnog povratka u Manchester United, Cristiano Ronaldo se preselio u novu zapanjujuć vilu koja vrijedi više milijuna funti u kojoj će živjeti sa svojom obitelji dok se priprema za život u Engleskoj.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Drugi put je na Old Traffordu nakon 12 godina trofeja u Realu i Juventusu, Ronaldo je u ekskluzivnom intervjuu na službenoj stranici Uniteda rekao: “Tako sam sretan što sam kod kuće.”

Jučer je Ronaldo započeo svoju petodnevnu izolaciju od COVID-a u zapanjujućoj vili sa sedam spavaćih soba dok su navijači stajali u redu oko imanja pokušavajući vidjeti superzvijezdu.

Petostruki dobitnik Zlatne lopte doletio je u Englesku privatnim zrakoplovom i uselio se u svoj novi dom nakon što je završio transfer prošlog četvrtka.

Putovao je sa svojom djevojom Georginom Rodriguez i njihovom djecom Cristianom Ronaldom mlađim (11), ALanom Martinom dos Santos Avierom (3), Evom Marijom Dos Santos (4) i Mateom Ronaldom (4).

Na pisti ga je dočekalo osoblje Uniteda i sigurnosni tim prije nego što su ga odvezli u novu kuću na selu.

Fotografije iz vile otkrivaju baze, teretanu i kino sobu u kojima će Ronaldo moći uživati sa svojom obitelji prije treninga kasnije ovog tjedna.

Imovina, koju je klub unajmio za zvijezdu nakon njegovog zapanjujućeg transfera od 12,85 milijuna funti, također dolazi sa šesteročlanom zaštitarskom ekipom koja će patrolirati danju i noću.

Ronaldo će sada provesti vrijeme u karanteni prije nego što u srijedu ode na trening na Carringtonu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!