NaslovnicaVijesti(FOTO) Ovo je najgori pad na kladionici ikad!

(FOTO) Ovo je najgori pad na kladionici ikad!

Ako mislite da nemate sreće u klađenju, ovaj listić će vas zasigurno razuvjeriti, jer ovo je vjerovatno najgori pad na kladionici koji ste ikad vidjeli!

najgori pad na kladionici

Koliko puta vas je na listiću ‘oborio’ gol u posljednjem minutu sudačke nadoknade? Ukoliko imate iskustva sa klađenjem, vjerovatno više puta, ali ovo što se dogodilo jednom engleskom kladioničaru je definitivno kategorija za sebe.

Naime, Antony Johnson je prije početka sezone uplatio vrlo zanimljivu okladu – da Unitedov Jesse Lingard neće postići gol niti zabilježiti asistenciju u toku PL sezone 2019/20, po više nego primamljivom koeficijentu 41.

Sve je išlo po planu, pošto je 27-godišnji ofanzivni vezista igrao svoju najgoru premijerligašku sezonu u dosadašnjoj karijeri, pošto u 21 nastupu nije napravio apsolutno ništa. Dok je u prvom dijelu sezone imao nešto zapaženiju minutažu, u ovoj godini jedva da ga je uopšte bilo na terenu.

Nakon 10 kola zaredom u kojim se tek dva puta pojavio na klupi, bez ijednog ulaska u igru, nedavno je odigrao posljednjih pola sata utakmice protiv Crystal Palacea. Duel protiv Leicestera počeo je sa klupe, a u 77. minutu je zamijenio Masona Greenwooda.

Djelovalo je da će United rutinski privesti susret kraju, u kojem im je bilo dovoljno da ostanu neporaženi, a pet minuta sudačke nadoknade su se zbog prekida poprilično “odužili”…

U 98. minutu, neozbiljnost i početničku greške Kaspera Schmeichela, koji je pokušao da dribla pred svojim golom, kaznio je ni manje ni više – Lingard! Oduzeo je loptu neopreznom danskom golmanu, te ostalo mu je samo da ju pospremi u prazan gol.

Možete samo pretpostaviti kako se u tom trenutku osjećao ovaj kladioničar… Iako je uložio skroman iznos na ovu opkladu (3.30 funti, odnosno 3.62 eura), dobitak od 135 funti (148.5 eura) je zvučao primamljivo.

Ipak, Antony je i pored svega smogao snage da se našali na svoj račun.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!