NaslovnicaVijestiNavijač se popeo na stablo izvan stadiona kako bi gledao Stoke -...

Navijač se popeo na stablo izvan stadiona kako bi gledao Stoke – Man City

Navijač se popeo na stablo izvan stadiona kako bi gledao Stoke – Man City. Jedan neustrašivi fan uočen je da se penje na izvanredne visine da bi gledao popodnevnu utakmicu između Stokea i Manchester Cityja i postao je instant heroj na Twitteru.

Navijač se popeo

Umjesto plaćanja ulaznice unutar novoimenovanog Bet365 stadiona, čovjek se odlučio iskoristiti činjenicu da je Stokeov stadion otvoren u dva ugla i zauzeo je svoje mjesto na stablu izvan stadiona.

Baš kakav pogled ima sa stabla na igru nije baš jasno, ali on zaslužuje veliku pohvalu za genijalnost.

S Manchester Cityjem koji je vodio sa laganih 2-0 kako se približavalo poluvrijeme, nadajmo se da ovaj navijač nije navijač Stokea, u suprotnom njegova posveta grani na kojoj je sjedio se možda pokolebala kada je njegov tim postigao gol u drugom poluvremenu.

Naravno, pronalaženje jedinstvenog i često opasnog načina da gledate nogometnu utakmicu nije nova stvar, ali ima nešto čudno zadivljujuće u ovom gospodinu samom, dok tisuće navijača unutra gleda utakmicu.

[su_euro_soccer_bonus]

Možda je to razlog zašto je postao takav junak na Twitteru, a navijači su počeli davati počast anonimnom stanovniku stabla.

https://twitter.com/Londonburgh/status/766973621688496128

Bilo da je obožavatelj Pep Guardiolog tima ili ne, njegova predanost svakako se isplatila sa tri gola u uvodnih sat vremena.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Sergio Aguero je postigao već dva gola, a Manchester City je uspio izvući 100% učinak iz dvije utakmice i dobiti šest bodova. Sljedeću utakmicu igraju protiv West Hama

Screenshot_23

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!