NaslovnicaVijesti(FOTO) Nevjerojatna transformacija Daniela Sturridgea otkako je napustio engleski nogomet!

(FOTO) Nevjerojatna transformacija Daniela Sturridgea otkako je napustio engleski nogomet!

Daniel Sturridge prošao je nevjerojatnu transformaciju tijela otkako je napustio engleski nogomet i oglasio se na Instagramu kako bi se razmetao sa svojim novim bicepsima.

Nevjerojatna transformacija

Bivši igrač Liverpoola trenutno je bez kluba nakon što je u ožujku prošle godine na obostranu suglasnost napustio tursku ekipu Trabzonspor.

Kasnije je utvrđeno da je Sturridge dobio četveromjesečnu zabranu igranja nogometa zbog kršenja FA pravila o klađenju.

Međutim, održavao je sebe u sjajnoj formi, i unatoč tome što ima 31 godinu, bivši reprezentativac iz Engleske trenutno izgleda kao mašina, bolji nego ikada.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!