NaslovnicaVijesti(FOTO) Nevjerojatna transformacija Garetha Balea u posljednjih šest mjeseci

(FOTO) Nevjerojatna transformacija Garetha Balea u posljednjih šest mjeseci

Napadač Real Madrida, Gareth Bale je bio odličan na treninzima ovog tjedna, nakon što se vratio izgledajući osjetno mršaviji.

32-godišnjak, koji je ove sezone odigrao samo tri utakmice za Los Blancose nakon što se vratio sa posudbe iz Tottenhama, nastavlja se boriti sa ozljedama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dobio je udarac u potkoljenicu zbog čega je ostao izvan terena do studenog, a nedavno je imao problema i sa leđima.

Baleov ugovor na Bernabeuu istječe na kraju sezone. Po prvi put u nekliko mjeseci, reprezentativac Velsa objavio je snimak sebe u madridskim bojama, a navijači su također primijetili njegovu mršaviju građu u razmaku od šest mjeseci.

“U kojem trenutku je Bale izgubio tolio mišićne mase?” glasila je jedna objava.

Unatoč tome što se činilo da je izgubio nešto mišićne mase tijekom proteklih nekoliko mjeseci, Bale je briljirao na fizičkim testovima u četvrtak na treningu Los Blancosa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!