NaslovnicaVijesti(FOTO) Neymarova nevjerojatna vila od 7 milijuna funti sa helipadom gdje provodi...

(FOTO) Neymarova nevjerojatna vila od 7 milijuna funti sa helipadom gdje provodi vrijeme tijekom koronavirusa!

Neymar se našao u središtu oluje koronavirusa, kada je optužen za kršenje pravila o samoizolaciji.

Neymarova nevjerojatna vila

Zvijezda PSG-a je odletjela u Brazil sa svojim privatnim avionom sa prijateljima, a na društvenim mrežama je podijelio snimke igrajući odbojku na pijesku sa svojim prijateljima.

Priukao je brojne pritužbe na društvenim medijima, ali Neymar inzistira da ne krši pravila samoizolacije, te socijalne distance – sa svima koji su u karanteni zajedno sa njim.

A oni provode svoje vrijeme u Neymarovom dvocru vrijednom 7 milijuna funti 60 milja niz obalu od Rio de Janeira – gdje je odsjeo 2018. godine prije Svjetskog prvenstva kako bi njegovao svoje slomljeno stopalo.

Naravno, to je imovina pogodna za kralja i najskupljeg igrača na svijetu.

Vila u vrijednosti 7 milijuna funti nalazi se u naselju Mangaratiba – mjestu gdje je Sylvester Stallone snimio akcijski film The Expendables.

Izgrađena je na parceli od dva ipol hektara, nekretnina počiva na ekskluzivnom i garažnom posjedu zvanom Portobello.

A njegovi sadržaji jednostavno su izvan ovog svijeta.

Malo nogometaša može reći da se njihova kuća može pohvaliti sa helipadom i pristaništem, ali Neymar može. Pogledajte na slikama ispod i vidjet ćete o čemu pričamo.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!