NaslovnicaVijestiFOTO: Ovako izgleda gostujući dres Cityja za sljedeću sezonu

FOTO: Ovako izgleda gostujući dres Cityja za sljedeću sezonu

U ovom periodu godine polako se na internetu pojavljaju nagađanja kako će izgledi dresovi vrhunskih klubova za sljedeću sezonu. Specijalizirani portal za to footyheadlines danas je objavio kako će izgledi gostujući dres Manchester Cityja u sezoni 2017/2018.

gostujući dres

Prvo, prije par dana objavili su kako bi mogla izgledati prva garnitura dresova tima iz Manchestera. Danas, imamo priliku vidjeti što će igrači Cityja nositi na gostujućim dresovima. Kao i ove sezone, i sljedeće će City nositi Nikeove dresove – domaći dres u boji kluba, svijetlo plavoj. Gostujući dres bit će bordo boje, baš onakve kakvu ima West Ham United, no uprkos tome, slobodno možemo reći da su dresovi zaista privlačni.

Oba dresa generalno izgledaju čisto, bez previše boja što se nerijetko pokaže kao pun pogodak. Što se tiče šortsa on će biti objavljen uoči početka sezone, na ljeto. U sezoni 2012/2013 City je nosio dres koji je proizvodio Umbro (sada je Umbro produžnica Nikea), a taj dres je dobio mnogo simpatija od strane navijača Manchester Cityja.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Manchester City trenutno se nalazi na trećem mjestu Premiershipa nakon 28 odigranih susreta. Imaju 57 bodova uz 17 pobjeda, šest remija i pet poraza. Imaju samo dva boda manje od drugoplasiranog Tottenhama, dok im vodeći Chelsea bježi 12 bodova, tako da će se u nastavku sezone boriti sa Tottenhamom za drugo mjesto, naravno, ukoliko uspiju zadržati predost nad Liverpoolom od jednog boda.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!