NaslovnicaVijesti(FOTO) Ovo je najljepša nogometašica na svijetu. Hrvatica iz Zuricha!

(FOTO) Ovo je najljepša nogometašica na svijetu. Hrvatica iz Zuricha!

Ana Maria Marković, nogometašica švicarskog Grasshoppera je jedna od najljepših nogometašica svijeta prenosi Index. Naime radi se o djevojci koja je rođena u Zurichu 1999. godine, a prošle sezone je uspjela ući u prvu ekipu Grashoppersa.

Ovo je najljepša

Proslavila se odmah u debiju za tim, gdje je postigla četiri gola u švicarskom kupu. Ana Maria se također bavi marketingom i menadžmentom, a kako jedan od najboljih hrvatskih medija navodi, ona živi na relaciji Zurich-Split. Na društvenim mrežama je vrlo aktivna, pogotovo na Instagramu gdje je prati više od 20.000 ljudi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!