NaslovnicaVijesti(FOTO) Pogledajte gdje je David De Gea slavio 30 rođendan svoje djevojke

(FOTO) Pogledajte gdje je David De Gea slavio 30 rođendan svoje djevojke

Pogledajte gdje je David De Gea slavio 30 rođendan svoje djevojke. Golman Manchester Uniteda, David De Gea je ostavio nedavne probleme u Manchester Unitedu iza sebe i proslavio 30 rođendan svoje djevojke Edurne Garcie u elegantnom restoranu u centru grada.

Pogledajte gdje je David De Gea slavio

Španski internacionalac i njegov dugogodišnji partner Edurne, koja je također iz Španije, bili su veoma nasmijani i sretni dok su nazdravljali njen dolazak starosti.

Pjevačica Garcia je izrazila želju da se vrati u Madrid, još dok je De Gea bio na razgovorima sa Realom.

Završio je ipak ostankom na Old Traffordu nakon zbrge koja je nastala u tokom realizacije transfera, a nešto malo kasnije potpisuje novi ugovor sa Manchester Unitedom.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

De Gea je bio dio tima koji je izgubio posljednja tri meča, a pritisak na Louis van Gaala se i dalje gomila zbog nedostatka pobjeda u posljednjih šest utakmica.

To je niz koji je izbacio Uniteda iz Lige prvaka, i izbacio ih iz prva četiri na tabeli Premiershipa.

Garcia je objavila sliku sebe i torte na Instagramu gdje je napisala: “Hvala vam puno za sve čestitke !!! Vi ste mi učinili ovaj dan još posebnijim !!!”

De Gea je također objavio put medija da želi sretan rođendan svojoj djevojci ranije toga dana.

On je stavio u opis: “Nitko me ne može nasmijati, ako to nije tvoj osmijeh… Sretan Rođendan Ljubavi! Volim te!

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!