NaslovnicaVijesti(FOTO) Pogledajte kako James Maddison partija bocom od 800 funti i modelom...

(FOTO) Pogledajte kako James Maddison partija bocom od 800 funti i modelom Sophie Kenyon u Dubaiju!

Zvijezda Leicester Cityja James Maddison sigurno uživa u šansi da malo spusti pritisak na sebe tijekom zimske pauze u Premier ligi.

Pogledajte kako James

Engleski internacionalac je ove sezone bio istaknuti igrač odličnog Leicestera, pa sigurno zaslužuje ovo slobodno vrijeme koliko i bilo tko drugi.

Ipak, zapravo nije toliko dugačka pauza, pa bi Maddison možda želio biti siguran da je u kondiciji da se uskoro vrati na teren nakon što je partijao sa modelom u Dubaiju.

Prema The Sunu, uz fotografije koje su prikazane ispod, 23-godišnjak se žestoko zabavljao u Dubaiju, uzevši bocu od 800 funti i naizgled se fino podruživši sa 21-godišnjom manekenkom Sophie.

The Sun dodaje da su se Maddisonu pridružili i nogometaši iz Premier lige, Ross Barkley i Jack Grealish, jer su zvijezde posjetile Cove Beach i kasnije vrhunski noćni klub Mantis.

Izvješće itira jednog navijača koji kaže: “Maddison definitivno voli zabavu. Čini se da je zimska pauza bila vrlo dobra ideja za momke iz Premier lige.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!