NaslovnicaVijesti(FOTO) Pogledajte kako su Neymar i društvo iz PSG-a ismijavali Haalanda nakon...

(FOTO) Pogledajte kako su Neymar i društvo iz PSG-a ismijavali Haalanda nakon pobjede u Ligi prvaka!

Neymar i njegovi suigrači iz PSG-a su nekoliko puta u srijedu anvečer ‘ismijavali’ Erling Haalanda nakon što je proslavio svoj gol u pozi meditiranja u nekoliko navrata.

Brazilac je započeo trend slaveći svoj gol, koji je postigao za PSG protiv Dortmunda u srijedu, tako što je slavio isto kao Haaland u pozi meditacije.

Nakon meča svi PSG-ovi igrači su sjedili prekriženih nogu i u znak proslave pobjede protiv Dortmunda, to su uradili u toj pozi, te kako bi ismijavali Haalanda, a zatim su to nastavili raditi u svlačionici, dok je Neymar to objavio i na Instagramu.

Iako je to izgledalo kao maltretrianje 19-godišnaka, razlog je bio što su igrači PSG-a odgovarali na Snapchat napadača Borussije Dortmund, koji je glasio “Pariz je moj grad”, a Neymar je ljubazno odgovorio: “Tvoj grad je u Norveškoj bro, vrati se tamo. Ovo je moj grad, a ne tvoj.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!