NaslovnicaVijesti(FOTO) Pogledajte kako Wanda Nara upija sunce u uskom bikiniju dok je...

(FOTO) Pogledajte kako Wanda Nara upija sunce u uskom bikiniju dok je u karanteni sa Maurom Icardijem!

Wanda Nara je upijala sunce u raznim uskim bikinijima dok je bila u karanteni u blizini jezera Como sa suprugom Maurom Icardijem.

Pogledajte kako Wanda

Italija je jedna od najteže pogođenih zemalja na svijetu sa 183.957 slučajeva koronavirusa i 24.658 smrtnih slučajeva, ali kontraverzni agent i supruga je odlučila putovati tamo iz Francuske sa Icardijem bez obzira na situaciju.


Odluka je razljutila njenog bivšeg mužda i oca njene djece Maxi Lopeza.

Argentinska Nara – agent i supruga Interove zvijezde Icardija – odvela je svoju obitelj u njihovo luksuzno prebivalište sa pogledom na zadivljujuće talijansko jezero, a njen bivši ju je prozvao zbog kršenja pravila u karanteni.

No, 33-godišnja Nara inzistirala je da ne ugrožava svoju djecu, otkrivši da su se ona i njen sadašnji muž Icardi vozili devet i pol sati do svoje vile od 2.5 milijuna funti.

I ako je suditi po ovim slikama, jasno je vidjeti zašot Icardi toliko voli svoj privatni i osamljeni talijanski dom.

Otprilike 40 milja od Milana, posjed se nalazi u gradu Brienno – susjednom selu do kojeg George Clooney živi u Lagliju.

Icardijevi vole provoditi vrijeme u slikovitom vrtu gdje je Nara snimila mnogo nedavnih snimki.

Većina je prikazuje kako pozira u različitim bikinijima, dok se na jednoj ili dvije slike nalazi i pored Icardija koji je trenutno na posudbi u PSG-u.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!