NaslovnicaVijesti(FOTO) Procurili dresovi Liverpoola za 2020/21 sezonu!

(FOTO) Procurili dresovi Liverpoola za 2020/21 sezonu!

Uvijek je teško uzbuditi navijače kada pravite nove dresove za neki tim, pogotovo jer svi dresovi izađu i prije objave proizvođača, međutim, vjerujemo da će se ovi dresovi svidjeti svim navijačima Liverpoola.

Procurili dresovi Liverpoola

Procurili novi dresovi Liverpoola za sljedeću sezonu, a Nike je navodno uradio dobar posao. Još uvijek nije jasno da li je ovo Nike pripremio za Liverpool sljedeće sezone, ali ovo su slike potencijalnih dresova koje su procurile i izgledaju prilično nevjerojatno.

Barem izgledaju drugačije pa bi se trebali isticati iz gomile, ali to će se svoditi na osobni ukus. Vjerojatno će ih neki mrziti, ali ne možete poreći da su oni prilično privlačni za oči

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!