NaslovnicaVijesti(FOTO) Procurio dizajn dresova Liverpoola za sezonu 2020/21!

(FOTO) Procurio dizajn dresova Liverpoola za sezonu 2020/21!

S obzirom da se Liverpool krajem ove sezone očekuje da bude okrunjeni prvak Premier lige, a njihova je popularnost tako brzo porasla, važno je da su se Redsi uskladili s markom koja bi ih mogla učiniti doista globalnima.

Procurio dizajn

U tom cilju, Nike je poznat kao njihov novi proizvođač kompleta od 2020/21., A FootyHeadlines.com objavili su detalje dizajna dresa koji će se na Anfieldu nositi cijelu sezonu.

U skladu s nedavnim tamnijim dresovima, crvena će biti odraz onoga što je Portugal nosio na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Na slikama su prikazane i bijela i traper boja, a FootyHeadlines.com napominju kako vjeruju da će i kragna i manšete imati one specifične nijanse.

Procurio dizajn

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!