NaslovnicaVijesti(FOTO) "Procurio" novi rezervni dres Liverpoola, navijači šokirani!

(FOTO) “Procurio” novi rezervni dres Liverpoola, navijači šokirani!

Redsi će naredne sezone nositi Nike opremu, pošto će okončati petogodišnju suradnju sa New Balanceom, a danas je “procurio” novi rezervni dres Liverpoola, koji će praviti poznati američki proizvođač sportske opreme.

novi rezervni dres Liverpoola

Dugo je trajala priča o novom tehničkom sponzoru Liverpoolu, a mrtva trka koja su za naklonost Redsa vodili sadašnju tehnički sponzor New Balance i Nike na kraju je pripala američkoj kompaniji koja je u svjetskom vrhu kada je riječ o sportskim brendovima.

Izabranike Jurgena Kloppa već od 1. lipnja 2020. godine gledat ćemo u opremi poznate kompanije, a zanimljivo da Liverpool nije objavio na koji period je potpisan ugovor, niti su javnosti obznanjeni finansijski detalji ugovora.

Engleski mediji spekulišu da će Liverpool od Nikea po sezoni zarađivati 80 miliona funti, piše Daily Mail. Ovim ugovorom Liverpool će od tehničkog sponzora zarađivati pet miliona funti više nego što zarađuje veliki rival Manchester United od ugovora s Adidasom.

Footy Headlines premijerno je objavio navodnu fotografiju novog rezervnog dresa Liverpoola, sa logom Nikea, a po prvim reakcijama, čini se kako su navijači poprilično nezadovoljni izgledom istog.

Na kraju vrijedi kazati da su nogometaši Liverpoola opremu New Balance nosili od 2015. godine, a pitanje je da li će u njoj proslaviti naslov prvaka koji su čekali skoro 30 godina, jer je zbog pandemije koronavirusa, rok za završetak nacionalnih prvenstava pomjeren do 30. lipnja, a još uvijek nije izvjesno kada bi se uopšte mogao očekivati nastavak Premier lige.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!