NaslovnicaVijesti(FOTO) Ronaldove poruke na WhatsAppu pokazuju zašto je jedan od najboljih na...

(FOTO) Ronaldove poruke na WhatsAppu pokazuju zašto je jedan od najboljih na svijetu!

Ponovo su se pojavile osobne WhatsApp poruke Cristiana Ronalda bivšem suigraču Patriceu Evri i to pokazuje koliko je njegov mentalitet uistinu sjajan.

Ronaldove poruke

Superzvijezda Juventusa Ronaldo je zajedno sa svojim timom izgubio 2-0 u osmini finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida još 2019. godine.

No, Juve je pobijedio u revanštu sa 3-0 zahvaljujući hat-tricku Cristiana Ronalda, što znači da su prošli u ukupnom rezultatu od 3-2.

Evra se odmah oglasio na Instagramu i podijelio poruku sa Cristianom prije utakmice dokazujući koliko vjeruje u sebe.

“Brate, računam na tebe za povratak u Ligu prvaka !!!” napisao je Evra.

“Nikad nisam sumnjao u tebe!! I ljudi me svaki put ubijaju kada izgubiš sa Juventusom.”

Ronaldo je odgovorio: “Znam. Proći ćemo brate. Kući ćemo ih razbiti.”

Tada je Evra odgovorio: “Točno !!! Viva Ronaldo.”

Zatim Evra u objavi na instagramu govori: “Ovo vam samo pokazuje samopouzdanje, ljutnju i odlučnost najboljeg igrača na svijetu. Trebali bismo zahvaliti mamici i tatici i naravno Bogu što nam je dao tog lijepog čovjeka i nevjerojatnog igrača.

“Svaki veliki susret s velikim pritiskom moj brat uvijek dokaže da je taj čovjek !!!

“Pa, molim vas, nemojte biti ljubomorni, samo želim podijeliti, a ako se ne slažete, ne mogu učiniti ništa za vas … uživajte u svom životu, ali morate prepoznati da je on jednostavno najbolji od najboljih.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!