NaslovnicaVijesti(FOTO) Sastavio nemoguću okladu sa kvotom 3976 i pogodio: Za 5 funti...

(FOTO) Sastavio nemoguću okladu sa kvotom 3976 i pogodio: Za 5 funti dobio 20.000!

Kladioničar Aaron Ross Milligan je osvojio nešto manje od 20.000 funti na spektakularnoj okladi od 5 funti koja je uključivala samo dvije nogometne utakmice u nedelju.

Aaron je zaradio točno 19.880 funti, gdje je njegova ‘nemoguća oklada’ uključivala utakmicu Southamptona protiv Tottenhama i Rangersa protiv Hibsa.

Igrao je da će Harry Kane i Scott Arfield postignuti gol na utakmici, te da će obje momčadi postići gol u utakmici Tottenhama protiv Southamptona, plus da će biti četiri individualna kartona. Nećete vjerovati, sve je pogodio.

Utakmica iz Premier lige je dala Milliganu ukupni koeficijent od 56.00 u bet365 kladionici, nakon što je sastavio svoju okladu u betbuilderu. Jedino mu je falio gol Harryja Kanea koji je asistirao četiri puta na utakmici. Ali je napokon stigao i taj gol u posljednjim fazama utakmice, točnije u 82. minuti i sretni kladioničar je mogao slaviti.

Bet365 kladionica nema poreza na dobitak i na isplatu, tako da je njegova isplata bila automatski dosta veća nego da je odigrao u nekoj lokalnoj kladionici koja bi mu uzela veliki dio dobitka na oporezivanju.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!