NaslovnicaVijesti(FOTO) U dokumentarcu o Tottenhamu navijači primijetili da Mourinho na svom Macbooku...

(FOTO) U dokumentarcu o Tottenhamu navijači primijetili da Mourinho na svom Macbooku ima instaliran FM 20!

Manje od tjedan dana nakon što smo vidjeli repera Soulju Boya kako streama Football Manager, saznali smo da je Jose Mourinho stravstveni igrač.

U dokumentarcu o Tottenhamu

Portugalski stručnjak je bio vrlo uspješan menadžer u stvarnom životu već 20 godina, ali Mourinho je također sklon pothvatu u prekrasnom svijetu FM-a.

Sa svojom dubinskom bazom podataka, igra Sports Interectivea bila je nevjerojatno korisna za klubove kada je u pitanju skauting, a postoji niz priča o pojedincima koji su se zaposlili u nogometu zahvaljujući podvizima koje su uspjeli ostvariti kod kuće na laptopima.

Čini se kao da je Mourinho jedan od ljubitelja FM-a, a navijači su na njegovom prijenosnom računalu primijetili igru tijekom amazonskog dokumentarca ‘Sve ili ništa: Tottenham Hotspur” koji je skoro izašao.

57-godišnjak, koji je velika zvijezda serijala provodio je taktički sastanak u svojoj prvoj utakmici kao menadžer Tottenhama, gdje su navijači uočili FM logotip na radnoj površini njegovog Macbooka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!