NaslovnicaVijesti(FOTO) Zvijezda Barcelone uočena na Emiratesu u derbiju protiv Uniteda: Da li...

(FOTO) Zvijezda Barcelone uočena na Emiratesu u derbiju protiv Uniteda: Da li ovo znači da će preći u Arsenal?

Barcelonina zvijezda Samuel Umtiti je na svom Instagram profilu objavio svojim pratiteljima da je sinoć bio na stadionu Emirates kako bi pratio derbi Arsenala i Manchester Uniteda.

Zvijezda Barcelone

Umtiti je fanovima pokazao da je bio tamo dodajući sliku sa stadiona Emiratesa u svoju Instagram priču.

Iako će se neki navijači Arsenala možda uzbuditi zbog prisustva Umtitija na Emiratesu, vjerojatno je da je defanzivac zapravo na stadionu kako bi podržao svog prijatelja Alexandrea Lacazettea. Oni su bili bliski tijekom svog vremena u Lyonu.

Arsenal će možda morati dovoditi Umtitija češće na svoje utakmice, čini se da je njegova prisutnost potakla nastup Arsenala, koji je ostvario pobjedu od 2-0.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!