NaslovnicaVijestiFotografija sa Grbavice hit na internetu: Francuzi zagledali u strujni ormar

Fotografija sa Grbavice hit na internetu: Francuzi zagledali u strujni ormar

Francuska je savladala Bosnu i Hercegovinu u Sarajevu (0:1) u okviru kvalifikacija za SP u Kataru naredne godine, golom Antoinea Griezmanna u 60. minutu.

Zmajevi su pružili odličan otpor Francuzima, odigrali taktički odličan meč, ali i mala nepažnja bila je dovoljna svjetskim prvacima da postignu gol i dođu do pobjede.

No, bila pobjeda ili poraz, u Bosni se na kraju sve okrene na šalu, pa je tako jedna fotografija uoči početka utakmice postala hit na internetu.

Na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama vide se francuski reprezentativci u tunelu prije utakmice kako u čudu gledaju u strujni ormarić.

Nije jasno šta su očekivali da nađu u njemu, ali su ga iz znatiželje otvorili, a fotografija dok to rade izazvala je neke zaista urnebesne komentare na društvenim mrežama.

“Kontaju Francuzi ovo ormarić s vodom i energetskim čokoladicama, kad ono viri faza iz ormara, stradat će Pogba na Grbavici”, jedan je od komentara.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!