NaslovnicaVijestiFrancisco Pavon: Imenovanje Zidanea trenerom došlo je u idealnom trenutku

Francisco Pavon: Imenovanje Zidanea trenerom došlo je u idealnom trenutku

Imenovanje Zinedinea Zidanea trenerom prvog tima došlo je u pravo vrijeme, tvrdi Zidaneov bivši suigrač u Real Madridu, Francisco Pavon.

Sin Zinedine Zidane-a umiješan u transfer zabranu

Pavon i Zidane su bili dio popularnih ‘galacticosa’, koji su osvojili Ligu prvaka 2002. godine.

Zidane je prošlog mjeseca unaprijeđen u trenera prvog tima, nakon što je ugovor sa Rafaelom Benitezom raskinut, a Španjolac je trenersku funkciju obavaljao tek šest mjeseci.

Govoreći za Radio 4G, Pavon je izjavio: “Zidane je idealna zamjena i njegovo imenovanje je stiglo u idealnom trenutku.”

Bivši defanzivac Reala dodao je: “Zidane je uvijek bio veličanstven igrač i uzoran parner. On je uvijek bio sjajan momak.”

Pavon i Zidane su bili dio popularnog slogana “Zidanes y Pavones”, koji je često govorio predsjednik kluba Florentino Perez aludirajući na kupovinu zvijezda i razvoj mladih talenata.

“Taj slogan mi nimalo nije smetao. Uvijek sam pokušavao biti primjer drugim igračima, i mislim da sam to činio najbolje što sam mogao.”

Francisco Pavon je dijete Real Madrida, karijeru je počeo u mlađim uzrastima “kraljevskog” kluba, a zatim je 2001. godine prebačen u prvi tim. Tu se zadržao do 2007. godine, odigravši 106 ligaških utakmica, te osvojivši La ligu dva puta, Superkup Španjolske, UEFA Superkup, Interkontinentalni kup, te Ligu prvaka.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!