NaslovnicaVijestiFRANCK RIBERY OTKRIO: Evo u kojem klubu će nastaviti karijeru!

FRANCK RIBERY OTKRIO: Evo u kojem klubu će nastaviti karijeru!

Legendarnom igraču Bayern Munchena Francku Riberyju preostale su još samo tri utakmice u dresu njemačkog giganta prije nego što započne novu avanturu u karijeri, nakon što je nedavno i sam potvrdio kako odlazi na kraju ove sezone.

Ribery odlazi u Australiju

Nema sumnje kako je to kraj jedne ere u Bayern Munchenu, pred kojim je možda i ključni prelazni rok u posljednjih nekoliko godina, s obzirom da će klub napustiti još jedna legenda Arjen Robben.

I dok mnogi smatraju kako će Robben karijeru privesti kraju u Nizozemskoj, gdje ju je i započeo, još uvijek nije poznato gdje će Ribery otići. Ipak, Francuz je priznao kako ne namjerava otići u mirovinu, te da želi uživati u posljednjim godinama, odnosno da ga ne zanima novac.

Na pitanje novinara da li bi se mogao pridružiti svom sunarodnjaku, treneru Western Sydney Wanderersa Markusu Babbelu u Australiji, 36-godišnjak je rekao: “Znate da sam nogomet igrao zbog zabave i uživanja, jer ga volim. Ukoliko igrate dobro, postanete slavni i novac sam dođe. Ne igram samo za novac. Zašto ne bih pokušao zaigrati kod prijatelja Babbela? Ne znam, postoji mnogo opcija, nisam još siguran gdje idem.”

Špekulacije o njegovom odlasku u Australiju pojavile su se nakon što je sam Babbell priznao kako je razgovarao s njim. Izjavio je: “Naravno da sam kontaktirao Riberyja. Rekao sam mu ‘ako želiš zaraditi dosta novca moraš otići u Katar ili negdje, ali ukoliko želiš biti ‘rock zvijezda’, onda moraš doći u Australiju’.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!