NaslovnicaVijestiFrancuska ili Engleska? Brozović pravi transfer karijere!

Francuska ili Engleska? Brozović pravi transfer karijere!

Marcelo Brozović se već nekoliko mjeseci povezuje sa odlaskom iz Intera nakon što još uvijek nije potpisao novi ugovor. Hrvatski reprezentativac sa pravom traži veću plaću, s obzirom da je jedan od ključnih igrača Intera, ali uprava kluba mu pravi probleme.

Francuska ili Engleska

Trenutni ugovor Marcela Brozovića istječe na ljeto 2022. godine, a njegova vrijednost se procjenjuje na oko 40 milijuna eura. Talijanski mediji sada navode kako je Brozović na meti nekih od najvećih klubova na svijetu koji dolaze iz Francuske i Engleske.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema pisanju novinara iz Italije, Brozović ima plaću od 4.2 milijuna eura u Interu, a za ostanak na San Siru traži povećanje.

Prošlog ljeta ga je tražio PSG, te iako sada imaju mnoštvo zvijezda u svom timu, njihov interes nije opao. Još uvijek ga žele dovesti na Park Prinčeva.

Pored PSG-a, za Brozovićev potpis zainteresirani su Tottenham i Manchester United. Možda je klub iz Londona i glavni favorit za njegov potpis, jer je njihov trenutni sportski direktor Fabio Paratici želio dovesti Brozovića još dok je obavljao tu funkciju u Juventusu.

Navodno je impresioniran njegovim igrama i želio bi ga sada dovesti u London.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!