NaslovnicaVijestiFrancuska političarka traži da se Benzemi oduzme Zlatna lopta i državljanstvo

Francuska političarka traži da se Benzemi oduzme Zlatna lopta i državljanstvo

U Francuskoj se nastavila pritisak na Karima Benzemu nakon što je legendarni nogometaš podržao stanovnike Gaze. “Sve naše molitve za stanovnike Gaze koji su ponovno žrtve ovih nepravednih bombardiranja koja ne štede žene ni djecu”, napisao je Benzema na Twitteru.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon što je Karim Benzema izrazio podršku Gazi, francuski političari brzo su reagirali i kritizirali njegov postupak. Francuski ministar unutarnjih poslova Gérald Darmanin optužio je Benzemu da ima veze s grupom poznatom kao “Muslimanska braća,” koja se u Francuskoj smatra terorističkom organizacijom.

Nakon izjava Géralda Darmanina, francuska političarka Valérie Boyer također se oglasila i iznijela svoje zahtjeve, uključujući oduzimanje Zlatne lopte Karimu Benzemi i oduzimanje njegovog francuskog državljanstva.

“Ako je Benzema povezan s ‘Muslimanskom braćom’, najmanje što možemo učiniti je da mu oduzmemo Zlatnu loptu, što bi bila simbolična sankcija, kao i francusko državljanstvo. Suradnja s onima koji su nam proglasili rat je izdaja”, izjavila je političarka Republikanske stranke, koja je bila članica francuskog parlamenta od 2017. do 2020. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!