NaslovnicaVijestiFrancuski klub dovodi pojačanje iz Dinamo Zagreba!

Francuski klub dovodi pojačanje iz Dinamo Zagreba!

Dinamo će kako stvari stoje pustiti Lovru Majera u francuski Marseille. Francuzi su ponudili 12 milijuna eura uz četiri milijuna dodatnih bonusa, s tim da bi Dinamo dobio postotak i od budućeg transfera.

Francuski klub dovodi

Menadžer Lovre Majera Andy Bara potvrdio je da je stigla službena ponuda i da se sada čeka potvrda od Dinama. Majer je zadovoljan sa ponudom koju su mu Francuzi poslali i Bara tvrdi da će njegov klijent odmah preći u Francusku ako zagrebački klub prihvati ponudu.

“Informacije su točne. Dinamo je dobio ponudu. Već neko vrijeme razgovaramo sa njima i sada je sve na Dinamu. Nećemo raditi nikakav pritisak, ako prihvate, prihvate.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!