NaslovnicaVijestiFrancuski mediji objavili: Niko Kovač dobio otkaz!

Francuski mediji objavili: Niko Kovač dobio otkaz!

Niko Kovač je preuzeo Monaco 19. srpnja 2020. godine, a sada sportski dnevnik ‘L’Equipe’ javlja kako je hrvatski trener dobio otkaz.

Francuski mediji objavili

Monaco se na kraju 2021. godine nalazi na šestoj poziciji u Ligue 1, te su osigurali plasman u osminu finala Lige prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njemački portal je objavio kako se hrvatski trener susreće sa istim problemima kao i kada je bio u Bayernu.

Prema francuskim medijima, Kovač je kritikovan od strane svojih igrača, jer je navodno uveo vojni režim, te davao konfuzne taktičke naredbe.

Uprava kluba je osjećala da je izgubio svlačionicu, naveli su na njemačkom portalu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!