NaslovnicaVijestiFrancuski ministar krivi Jurgena Kloppa za kaotične scene u finalu Lige prvaka

Francuski ministar krivi Jurgena Kloppa za kaotične scene u finalu Lige prvaka

Francuski ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin je izjavio da je Jurgen Klopp kriv za kaotične scene koje su pokvarile finale Lige prvaka na stadionu Stade de France u subotu.

Darmanin je optužio Kloppa nakon što je menadžer Liverpoola potaknuo navijače da putuju u Pariz, imali karte ili ne.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Neugodne scene izbile su ispred stadiona prije početka utakmice nakon što su navijači natjerani da čekaju u dugim redovima, a francuska policija tada je počela prskati suzavac na navijače koji su mirno čekali ispred vrata, uključujući žene i djecu.

Francuska policija je krivnju brzo prebacila na navijače Liverpoola, a Darmanin je također optužio Liverpoolove navijače. Rekao je da je 70 posto prodanih ulaznica lažno, te da je izmedju 30 i 40 tisuća engleskih navijača imalo lažne karte.

“Ovi problemi se pojavljuju samo u nogometu i to s određenim engleskim klubovima. Prisustvo tolikog broja britanskih navijača bez ulaznica već se dogodilo 2019. u Madridu i stvorio je slične vrste poteškoća. Bilo je istih problema na Wembleyju prošle godine. I podsjećam da je trener Liverpoola prije nekoliko dana pozvao navijače da dođu u Francusku imali kartu ili ne”, izjavio je Darmanin.

No, čelnik udruge Football Supporters Europe, Ronan Evain, rekao je da je tvrdnja koju je iznio Darmanin u potpunosti izmišljena. Izjavio je da je postojao problem sa vlakom koji je zahvatio jednu od dvije linije koje vode do stadiona.

Igrač Liverpoola Andy Robertson također je rekao da su prijatelji kojima je dao karte poslani kući nakon što njihov QR kod nije prepoznat.

Britanska tajnica za kulturu Nadine Dorries rekla je: “Pozivam UEFA-u da pokrene službenu istragu o tome što je pošlo po zlu i zašto, u koordinaciji s osobljem stadiona, francuskom policijom, francuskom nogometnom federacijom, policijom Merseysidea i nogometnim klubom Liverpool.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!