NaslovnicaVijestiFrancuski ministar povezao Benzemu s terorizmom zbog izražavanja podrške Palestini

Francuski ministar povezao Benzemu s terorizmom zbog izražavanja podrške Palestini

Ministar unutarnjih poslova Francuske Gérald Darmanin, optužio je igrača Al-Ittihada Karima Benzemu za povezanost s grupom poznatom kao “Muslimanska braća”, koju francuske vlasti klasificiraju kao terorističku organizaciju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ministar je u emisiji CNews uživo iznio teške optužbe na račun bivšeg igrača Real Madrida, samo nekoliko dana nakon što je Benzema objavio podršku palestinskom narodu u ratu protiv Izraela.

“Zatvorili smo više od 1.100 muslimanskih centara u zemlji, a posebno se obraćam gospodinu Karimu Benzemi koji održava kontakte s ozloglašenim osobama i, kao što svi znamo, Muslimanskom braćom”, rekao je Dermanan, povezujući Benzemu s pokretom koji postoji već gotovo sto godina s ciljem “protjerivanja Britanaca” i potpunog uništenja njihovog utjecaja u Egiptu.

Izjave ministra o Benzemi, međutim, nisu izazvale veliku pozornost u Francuskoj, za razliku od ostatka svijeta. Naime, Gérald Darmanin nije pružio jasne dokaze u svojoj optužbi protiv igrača, što je izazvalo nesigurnost. Francuski mediji trenutno istražuju moguću povezanost igrača s terorizmom.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!