NaslovnicaVijestiFrancuz otišao iz Bayerna, javio se legendarni nogometaš i poručio mu: Uopće...

Francuz otišao iz Bayerna, javio se legendarni nogometaš i poručio mu: Uopće ti ne vjerujem. Zbogom

Lucas Hernandez, francuski reprezentativac, jučer je službeno napustio Bayern i postao novi igrač PSG-a. Francuz je s Parižanima potpisao ugovor do 2028. godine, a u klub s Parka prinčeva stigao je kao peto pojačanje u ovom prijelaznom roku.

Prije njega u klub su stigli Milan Škriniar, Manuel Ugarte, Marco Asensio i Lee Kang-in. Nakon što je Hernandez objavio emotivnu i oproštajnu poruku od Bayerna, ali i bavarskih navijača, u kojoj je, između ostalog, napisao kako je teška srca donio odluku o odlasku, oglasio se i legendarni njemački nogometaš i bivši veznjak Bavaraca, Mehmet Scholl.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Smatra da se Hernandez nije dovoljno posvetio Bayernu, te da je zbog toga često imao problema s ozljedama, pa mu je zbog toga poslao poruku.

“Uopće ti ne vjerujem. Zbogom”, rekao je Scholl Hernandezu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!