NaslovnicaVijestiFrancuzi otkrivaju: Zidane je u pregovorima sa PSG-om već nekoliko tjedana. Na...

Francuzi otkrivaju: Zidane je u pregovorima sa PSG-om već nekoliko tjedana. Na pomolu velika promjena u Manchester Unitedu!

Francuski mediji navode da je PSG već nekoliko tjedana u pregovorima sa Zinedineom Zidaneom. Le Parisien je objavio kako ovo više nisu glasine, nego činjenice.

Zidane je navodno u prvim pregovorima rekao da ne voli preuzimati klub usred sezone, te da bi radije potpisao na ljeto, što su čelni ljudi kluba sa Parka Prinčeva u prvi trenutak i prihvatili.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, kako su shvatili da Manchester United želi dovesti PSG-ovog Mauricija Pochettina, Parižani su odmah krenuli u drugi krug pregovora sa bivšim francuskim reprezentativcem, ali ovog puta su izrazili želju da dođe odmah.

Veliki broj stručnjaka koji su gledali susret između Cityja i PSG-a u srijedu navečer, složili su se kako su Messi, Neymar i Mbappe bili ispod svoje razine. Francuski mediji su Messija ocijenili sa četvorkom, dok su Neymar i Mbappe dobili petice.

Zanimljivo je kako Neymar i Messi uopće nisu ulazili u puni sprint, što možda dokazuje njihovu lošu kondiciju. Izgleda da ih Pochettino ne može natjerati da se trude na terenu, čega su već duže vremena svjesni čelnici francuskog kluba. Zinedine Zidane je veliki autoritet, što će PSG-u odgovorati, jer će možda moći natjerati Messija i Neymara da se malo više potrude. Kylian Mbappe ga ionako obožava.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!