NaslovnicaVijestiFrancuzi oštro kaznili i suspendirali nogometaša zbog javnog izražavanja podrške Palestini

Francuzi oštro kaznili i suspendirali nogometaša zbog javnog izražavanja podrške Palestini

Francuski nogometni savez suspendirao je braniča Nice Youcefa Atala na sedam utakmica zbog objave na društvenim mrežama kojom je podržao Palestinu. Prije nekoliko dana Alžirac je na Instagramu podijelio video koji je naišao na široku osudu zbog navodne antisemitske poruke koju je poslao palestinski propovjednik.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


27-godišnjak je tada brzo izbrisao video i ispričao se zbog objave. Disciplinska komisija LFP-a sada mu je izrekla kaznu od sedam utakmica suspenzije, koja stupa na snagu 31. listopada.

U svojoj isprici na Instagramu, Atal je napisao: “Svjestan sam da sam svojom objavom šokirao mnoge, što mi nije bila namjera, te se ispričavam. Želim pojasniti svoje gledište bez ikakvih dvosmislenosti: oštro osuđujem svaki oblik nasilja, bilo gdje u svijetu, i podržavam sve žrtve nasilja. Nikada ne bih podržao poruku mržnje. Mir je ideal u koji snažno vjerujem.”

Nica je također nakon svega što se dogodilo suspendirala alžirskog braniča do daljnjeg.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!