NaslovnicaVijestiFrancuzi u problemima uoči finala Svjetskog prvenstva, zaražena su još dva prvotimca

Francuzi u problemima uoči finala Svjetskog prvenstva, zaražena su još dva prvotimca

Francuska nogometna reprezentacija uoči finala Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Argentine ima velikih problema zbog bolesnih igrača. Francuski mediji navode da su Raphael Varane i Ibrahima Konate zaraženi MERS-om, arapskom verzijom koronavirusa, koji je prvi put otkriven u 2012. godini.

Zbog toga je vodstvo francuske delegacije u Kataru ranije odlučilo izolirati igrače i stručni stožer te im uvesti mjere fizičke izolacije kako bi se što više smanjila mogućnost širenja zaraze, no bez obzira na to, probleme imaju dva iznimno važna igrača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Njihova situacija nije alarmantna, ali će osoblje pomno pratiti njihovo zdravstveno stanje. Trening je zakazan za petak u 16 sati, kada će biti poznato više informacija”, javlja dopisnik RMC Sporta.

Navode i da je situacija s Upamecanom i Rabiotom puno bolja.

“Čini se da je kod njih situacija puno bolja. Oni su trenirali u četvrtak, za razliku od Comana. Igrač Bayerna se osjeća bolje, ali nije dovoljno oporavljen za trening”, dodao je dopisnik RMC Sporta.

Finale između Francuske i Argentine igra se u nedjelju od 16 sati.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!