NaslovnicaVijestiFrank de Boer je uništio moju karijeru i to mu nikada neću...

Frank de Boer je uništio moju karijeru i to mu nikada neću oprostiti!

Bivši turski internacionalac Caner Erkin osuo je paljbu na nizozemskog trenera Franka de Boera, kojeg krivi da je uništio njegove snove i tako promijenio tijek njegove karijere.

Nizozemac Frank de Boer nije dugo trajao na klupi Intera iz Milana gdje je ostavio vrlo loš dojam, a problem je imao i sa nogometašima npr. sa turskim reprezentativcem Caner Erkinom. Erkin je u ljeto 2016. prešao u Inter nakon što mu je istekao ugovor s Fenerbahceom, ali život mu se potpuno promijenio kada je Roberto Mancini napustio klub prije početka sezone, a zamijenio ga De Boer.

De Boer je odmah izbrisao Erkina jer ga je Inter poslao na posudbu u Bešiktaš mjesec dana nakon što je potpisao višegodišnji ugovor, gdje i danas igra.

Transfer glasine: Na radaru Milana dva napadača, James Rodriguez napušta Real, Barcelona prodaje Dembelea

“Mislio sam da je prelazak u Inter veliki korak naprijed u mojoj karijeri, da ću redovito igrati, osvajati trofeje i uživati ​​sa navijačima Intera. Nisam želio napustiti Inter, ali De Boerov odnos prema meni bio je zaista očajan. Izbacio me iz momčadi i činilo se da sam mladić koji je upravo promoviran iz omladinske ekipe. Tijekom priprema za novu sezonu pod vodstvom Mancinija sam igrao. Vjerovao je u mene, pa sam bio vrlo razočaran što je napustio klub. De Boer se odnosio se prema meni vrlo loše i svojim stavom promijenio je smjer moje karijere “, rekao je Erkin  i nastavio.

“Nikad nisam razumio zašto se tako ponašao prema meni. Nikad nije računao na mene, od prvog dana kada je zakoračio na talijansko tlo. Prvo me izbacio iz tima u predzadnjoj fazi priprema, a onda mi nije dopustio da sudjelujem na treningu prvog tima. Morao sam trenirati sam. Vjerojatno me želio učiniti toliko ogorčenim da bi zahtijevao da odem sam. Nemam drugog objašnjenja”, rekao je Erkin.

De Boer je dobio nogu nakon samo pet utakmica i 85 dana na klupi, a i dan danas mnogi igrači govore o njemu kao o najgorem treneru Intera u povijesti.

“Svi su znali kakav je čovjek De Boer, pa mi i danas nije jasno kako je uspio doći do kluba poput Intera. Slažem se s Jonathanom Biabianyjem da je de Boer bio najgori trener u povijesti Intera. Grozno je to Takav čovjek vam uništava snove. Uništio me neko ko je u klubu trajao manje od tri mjeseca”, dodao je Erkin.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!